This content has been archived. It may no longer be relevant

Tijdens de introductieweek van studiejaar 2019-2020 zal Pegasus extra actief zijn op allerlei leuke activiteiten om het seizoen knallend te openen met alle leden, en bovendien iedereen kennis te laten maken met zowel onze leden als onze sport. Iedereen is welkom!


Parade

Zondag 18 augustus –¬†17:00 tot 18:30 –¬†Cura√ßaostraat
De leden van Pegasus zullen de parade niet zomaar meelopen, maar meeSPRINGEN!

Infomarkt

Maandag 19 augustus –¬†14:00 tot 18:00 –¬†Grote markt

Pegasus staat met een kraampje op de infomarkt. Maak een praatje, bekijk wat foto’s en de coole promo en stel al je vragen!

Maak kennis met het Cultuurlab!

Maandag 19 augustus¬† –¬†Cultuurlab

Neem een kijkje op de borrellocatie van Pegasus die ze samen met andere verenigingen delen.

  • Pr√©-Party borrel

     20:00 tot 22:00
    Een kleine borrel om in de stemming te komen voordat het grote feest losbarst. Kom alvast een biertje drinken in de kleine zaal  van het Cultuurlab met alle andere verenigingen op het Cultuurlab

  • Collab festival

     22:00 tot 04:00
    8 verenigingen, 3 zalen, 1 groot feest! Deze OWee vindt de eerste editie van Collab plaats. Er zijn 3 zalen met elk zijn eigen muziekstijl. Kom djensen op optredens van onder andere Tijdloos, Aangeschoten Bob en onze eigen huis DJ‚Äôs Capital b en DieJongen!! En om uit te rusten is zelfs de Punch barzolder open met heerlijke speciaal bieren. Entree is gratis en biertjes gaan over de toonbank voor maar ‚ā¨1,10.

SEARCH@X

Woensdag 21 augustus – 12:00-15:00 –¬†X3a
SEARCH@X staat voor¬†Sports –¬†Express –¬†Adventure –¬†Relax –¬†Connect and¬†Hang Out @ X. In hal X3 kan je onze trainingshal zien en het turnen zelf ervaren!

Kleine verenigingen forum

21 augustus –¬†12:00 tot 14:00¬† –¬†Basecamp
Kom kijken hoe de voorzitter Nick zich staande houdt tussen alle andere presidenten van andere verenigingen.

Eind BBQ & filmavond

22 augustus –¬†17:00 tot 23:00 –Cultuurlab
Kom genieten van bier en hamburgers met eventueel een kleine film. Er zijn beperkt plekken beschikbaar, dus schrijf je in voor dinsdag viahttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLhy2Tb_GF_WgmrlaBTfqy–JlwEtAkiOLHDvLgxok-Fgy4g/viewform
Kosten bedragen maximaal ‚ā¨5,- pp