• Denise Stoeller, oprichtster en secretaris van het eerste bestuur werd tijdens de wissel ALV op 10 september 2012 benoemd tot het eerste erelid der D.S.T. Pegasus, omdat zij het initiatief heeft genomen de vereniging op te richten.
  • Carla Velraeds, voorzitter van het eerste bestuur is tijdens de wissel ALV op 11 september 2013 benoemd tot erelid der D.S.T. Pegasus. Carla is medeoprichtster van D.S.T. Pegasus en jaren actief lid geweest bij de vereniging. Haar verrichtingen zijn beloond tot het erelidmaatschap.
  • Witek Nawara, commissaris der activiteiten van het eerste bestuur werd tijdens de ALV op 10 december 2014 benoemd tot het derde erelid der D.S.T. Pegasus. Hij is medeoprichter van onze vereniging en daarbij ook het allereerste officiële lid. In deze eerste 7 levensjaren is Witek altijd actief geweest, wat ook heeft bijgedragen aan het worden van erelid.
  • Bas Overtoom, trainer gedurende het grootste gedeelte van het leven van Pegasus, is tijdens de ALV van 29 november 2017 benoemd tot erelid der D.S.T. Pegasus voor zijn enthousiaste bijdrage aan de trainingen van D.S.T. Pegasus.