Sponsorkliks sponsort D.S.T. Pegasus op basis van de online aankopen van de leden en andere fans van Pegasus. Voor iedere aankoop krijgt Pegasus een deel van de winst. Veel bedrijven doen mee zoals bol.com, hema.nl en thuisbezorgd.nl. Bij de meeste winkels wordt ergens tussen de 2 en 10 % van het aankoopbedrag uitbetaald als sponsoring. Bij grote aankopen kan dit behoorlijk oplopen en het kost niets extra. Voor als je nu enthousiast bent, het bestellen gaat in drie simpele stappen:

  1. Klik op de Sponsorkliks banner links onderin deze website.
  2. Kies je winkel op de pagina die geopend wordt.
  3. Koop je spullen zoals je anders ook zou doen.

Als je nog studieboeken, vliegtickets of nieuwe kleren nodig hebt, of als geen zin hebt om te koken vanavond: help dan de vereniging en bestel via Sponsorkliks.nl.

De TU Delft is de huissponsor van D.S.T. Pegasus. D.S.T. Pegasus is één van de verenigingen die is aangesloten bij X van de TU Delft. X is een plek op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn.

X focust zich op de needs of young people en heeft een variabel aanbod, uiteenlopend van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiëren van activiteiten en/of programmering.

Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers geeft X jaarlijks programma-aanbod vorm. Daarnaast biedt X de faciliteiten om programma-aanbod spontaan te laten ontstaan.