FACEPLANT

FACEPLANT

FACEPLANT, is speciaal opgericht voor activiteiten en plezier buiten het turnen om. We organiseren regelmatig een activiteit zoals discobowlen, BBQ’en of een spelletjesavond. Hierbij luisteren we goed naar de inbreng van jou als Pegasusser en zorgt het huidige team voor een zorgeloos moment. Heb je een geweldig idee of een fantastische suggestie, dan kan je altijd terecht bij de FACEPLANT: Fantastische Activiteiten Commissie Entertaint Pegasussers, Lacht Altijd, Nooit Teleurstellend
Huidige leden: Robert, Rozalie, Marleen, Ruben, Amy en Tosca

WedCie

WedCie

De WedCie organiseert een van de NSTC’s. Dit jaar is er weer een wedstrijd in Delft, dus de WedCie is er weer!
Huidige leden: Koen E., Jefry, Milou, Sanne M., Eline M., Thijme, Hugo, Sie Leoi

WeekendCie

WeekendCie

Ieder jaar gaan we met de leden van Pegasus ergens in Nederland een weekendje weg. De WeekendCie organiseert dit weekend. Er wordt volop genoten van spelletjes, bier en vooral elkaars gezelschap!
Huidige leden: Bas, Anouk, Jordi, Lars, Sanne M., Thijs, Yoran, Hugo

SEKCie

SEKCie

De Super Elitaire Knutsel Commissie brengt jaarlijks de PageTurner uit waarin stukjes over activiteiten, roddels, rare uitspraken, wistjedatjes, foto’s en meer staan. Deze stukjes worden niet alleen door hun geschreven maar bij voorkeur door de leden zelf. Dus heb je iets heel leuks te vertellen wat je met iedereen wilt delen, stuur het dan in een mailtje naar SEKCie@dstpegasus.nl.
Huidige leden: Sanne D., Laura E., Koen E. en Noortje

Groenfeest Commissie

groenfeest commissie

Groenfeest Commissie

Ieder jaar organiseren alle studentensportverenigingen uit Delft die als verenigingskleur groen hebben samen het groenfeest. Om dit te organiseren is er ieder jaar een commissie met leden uit al deze verenigingen.
Huidig lid: Koen S.

LuMa

LuMa

Vanaf 8 oktober 2023 zal het 3e lustrum gevierd worden met een week lang activiteiten georganiseerd door het Lustrum Manifest!
De Luma: Karin, Koen E., Rozalie, Laura E., Sanne D., Sie Leoi, Marleen, Yoran en Eline H..

BACo

BACo

De Bestuurs Adviserende Commissie bestaat uit enkele oud-bestuursleden die het aanspreekpunt zijn voor het huidige bestuur in geval van vragen of problemen. De BACo kan ook ongevraagd tips, adviezen, op- en aanmerkingen geven.
Huidige leden: Femke, Hugo, Karin, Lieke en Roel

KasCo

KasCo

De Kascontrole Commissie ondersteunt Lisa de penningmeester. De KasCo controleert de boekhouding, begroting, afrekeningen en geeft advies over alles betreffende 💰.
Huidige leden: Kathalijne, Thijs, Matthijs, Laura, Bram S. en Lisa

CoMa

CoMa

De Commissie Materialen houdt zich bezig met de turntoestellen; het materiaal. Geeft het bestuur een heads-up als er iets gerepareerd dient te worden en zal in geval van aanschaf van een nieuw toestel een advies uitspreken. Ook hebben zij de leiding over eventuele klusprojecten. Hiervoor kunnen zij zelf de handen uit de mouwen steken of dit aan andere mensen uitbesteden.
Huidige leden: Roel en Koen E.

IntrodukCie

IntrodukCie

De IntrodukCie verzorgt ieder jaar het introductieweekend aan het begin van het studiejaar. In dit weekend leren nieuwe (en ook oude) leden elkaar beter kennen door middel van leuke opdrachten en spelletjes.

Huidige leden: Maximiliaan, Bram H., Eline M., Ben en Laura V.

WebCie

WebCie

De WebCie is verantwoordelijk voor het (technisch) onderhoud van deze geweldige site!
Huidige leden: Bram, Denise, Lucas, Ben en Laura

PROMOCie

PROMOCie

De Pegasussers Rennen Overal Met Opnameapparatuur Commissie maakt foto’s en video’s van alle activiteiten om zo jaarlijks een geweldig promofilmpje te kunnen maken! Ook onderhoudt deze commissie de sociale media kanalen van de vereniging.
Huidige leden: Koen E., Tessa, Milou, Thomas, Maximiliaan en Lisa

VOODCie

VOODCie

De Veelzijdig, Overheerlijk en Ongeëvenaarde Diner Commissie legt zich toe op het creëren van heerlijke en veelzijdige diners voor verschillende evenementen binnen Pegasus. Of het nu gaat om trainingen, Algemene Ledenvergaderingen of BBQ’s, de VOODCie staat garant voor een culinaire ervaring die ongeëvenaard is.
Huidige Chefs: Koen K., Laura V., Karin, Bram S., Jari en Eline H.