BACo

BACo

De Bestuurs Adviserende Commissie bestaat uit enkele oud-bestuursleden die het aanspreekpunt zijn voor het huidige bestuur in geval van vragen of problemen. De BACo staat ook bekend om hun kunde van ongevraagd tips, adviezen, op- en aanmerkingen geven.


Huidige leden: Femke, Hugo, Karin, Lieke, Roel en Rozalie (QQ)

CoMa

CoMa

De Commissie Materialen houdt zich bezig met de turntoestellen; het materiaal. Geeft het bestuur een heads-up als er iets gerepareerd dient te worden en zal in geval van aanschaf van een nieuw toestel een advies uitspreken. Ook hebben zij de leiding over eventuele klusprojecten. Hiervoor kunnen zij zelf de handen uit de mouwen steken of dit aan andere mensen uitbesteden.


Huidige leden: Roel, Koen vd E. en Ben (QQ)

FACEPLANT

FACEPLANT

FACEPLANT, is speciaal opgericht voor activiteiten en plezier buiten het turnen om. We organiseren regelmatig een activiteit zoals discobowlen, BBQ’en of een spelletjesavond. Hierbij luisteren we goed naar de inbreng van jou als Pegasusser en zorgt het huidige team voor een zorgeloos moment. Heb je een geweldig idee of een fantastische suggestie, dan kan je altijd terecht bij de FACEPLANT: Fantastische Activiteiten Commissie Entertaint Pegasussers, Lacht Altijd, Nooit Teleurstellend


Huidige leden: Guus, Lennart, Lisa, Marleen, Marit vd B. en Rozalie (QQ)

Fu5ion

Fu5ion

Fu5ion is een samenwerking tussen 5 verschillende studenten sport verenigingen in Delft die allemaal hun Lustrum in hetzelfde jaar hebben. Er worden verschillende uitwisselings trainingen gegeven en daarnaast nog een ander groot event op 17 Mei, dus hou hem vrij!


Huidige Pegasus Leden: Koen vd E. en Lisa (QQ)

GalaCie

GalaCie

De GalaCie organiseerd dit jaar een geweldig lustrum gala! Dit is het moment om met je geweldige date in je beste pak of jurk gekleed te komen!


Huidige Leden: Milou, Femke, Matthijs, Olaf en Ben (QQ)

Groenfeest Commissie

Groenfeest Commissie

Ieder jaar organiseren alle studentensportverenigingen uit Delft die als verenigingskleur groen hebben samen het groenfeest. Om dit te organiseren is er ieder jaar een commissie met leden uit al deze verenigingen.


Huidige leden: Eline M. en Ben (QQ)

IntrodukCie

IntrodukCie

De IntrodukCie verzorgt ieder jaar het introductieweekend aan het begin van het studiejaar. In dit weekend leren nieuwe (en ook oude) leden elkaar beter kennen door middel van leuke opdrachten en spelletjes.

Huidige leden: Maximiliaan, Bram H., Eline M., Ben en Laura V.

KasCo

KasCo

De Kascontrole Commissie ondersteunt Lisa de penningmeester. De KasCo controleert de boekhouding, begroting, afrekeningen en geeft advies over alles betreffende 💰.


Huidige leden: Kathalijne, Thijs, Matthijs, Laura E, Bram S. en Lisa (QQ)

ExpediCie

ExpediCie

Ieder jaar gaan we met de leden van Pegasus ergens in Nederland een weekendje weg. De WeekendCie organiseert dit weekend. Er wordt volop genoten van spelletjes, bier en vooral elkaars gezelschap!


Huidige leden: Bram H, Koen vd E, Koen K, Lisanne, Lucas, Roel en Maximiliaan (QQ)

PROMOCie

PROMOCie

De Pegasussers Rennen Overal Met Opnameapparatuur Commissie maakt foto’s en video’s van alle activiteiten om zo jaarlijks een geweldig promofilmpje te kunnen maken! Ook onderhoudt deze commissie de sociale media kanalen van de vereniging.


Fotografen: Koen vd E., Tessa, Milou, en Maximiliaan (QQ)

PROMOCie

PROMOCie

De Pegasussers Rennen Overal Met Opnameapparatuur Commissie maakt foto’s en video’s van alle activiteiten om zo jaarlijks een geweldig promofilmpje te kunnen maken! Ook onderhoudt deze commissie de sociale media kanalen van de vereniging.


Fotografen: Koen vd E., Tessa, Milou, en Maximiliaan (QQ)

SEKCie

SEKCie

De Super Elitaire Knutsel Commissie brengt jaarlijks de PageTurner uit waarin stukjes over activiteiten, roddels, rare uitspraken, wistjedatjes, foto’s en meer staan. Deze stukjes worden niet alleen door hun geschreven maar bij voorkeur door de leden zelf. Dus heb je iets heel leuks te vertellen wat je met iedereen wilt delen, stuur het dan in een mailtje naar SEKCie@dstpegasus.nl.


Huidige leden: Amy, Anneruth, Laura E, Myrthe, Nadia en Lisa (QQ)

TAPCo

TAPCo

De Turners Aan de Pils Commissie staat bij onze borrels bij cultuurlab de drankjes te schenken. Dit is een groep die bestaat uit de beste tappers, grootste escalatie factoren en snelste bakken trekkers.


Huidige leden: Hugo, Femke, Yoran, Charlie en Ben (QQ)

VOODCie

VOODCie

De Veelzijdig, Overheerlijk en Ongeëvenaarde Diner Commissie legt zich toe op het creëren van heerlijke en veelzijdige diners voor verschillende evenementen binnen Pegasus. Of het nu gaat om trainingen, Algemene Ledenvergaderingen of BBQ’s, de VOODCie staat garant voor een culinaire ervaring die ongeëvenaard is.


Huidige Chefs: Hugo, Laura V, Lucas, Olaf de V, Thijs en Ben (QQ)

WC

WC

De wedstijd commissie (WC) organiseert jaarlijks de interne wedstrijd van Pegasus! Hier staan ludieke, gebeunde en hooguit gevaarlijke acties centraal.


Huidige beunhazen:
Koen S.: Voorzitter, Secretaris, Technisch Directeur, Event Manager, Wedstrijdleider en Commissaris Regeltjes
Jefry: Penningmeester, Vice Voorzitter, Creative Director, Commissaris Promo, Commissaris Kleding en Commissaris Aquarium
Hugo: Commissaris Feut, Commissaris Dikzak, Commissaris Bakken Trekken, Commissaris Flunkiebal en Michellenmannentje
Maximiliaan: QQ

WebCie

WebCie

De WebCie is verantwoordelijk voor het onderhoud en verbeteren van deze geweldige site!


Huidige leden: Denise, Lucas, Laura E. en Ben (QQ)

WedCie

WedCie

De WedCie organiseert een van de landelijke studenten turn wedstrijden. De WedCie zal in het jaar 2024-2025 de NSTC1 organiseren! Dit zal een dag vol competitie worden en zal natuurlijk eindigen met een groot feest!


Huidige leden: Marit K, Charlotte, Coen, Bram S., Sarah en Maximiliaan (QQ)