Binnen Pegasus zijn enkele commissies actief die het bestuur helpen met het draaiende en levendig houden van de vereniging.

FACEPLANT: Fantastische Activiteiten Commissie Entertaint Pegasussers, Lacht Altijd, Nooit Teleurstellend
WedCie: Wedstrijd Commissie
SpringCie: Springwedstrijd Commissie
WeekendCie: Weekend Commissie
SEKCie: Super Elitaire Knutsel Commissie
Groenfeest Commissie
LuMa: Lustrum Manifest
BACo: Bestuurs Adviserende Commissie
KasCo: Kas Commissie
CoMa: Commissie Materiaal
IntrodukCie: Kenningsmakingweekend Commissie
WebCie: Website Commissie
PROMOCie: Pegasussers Rennen Overal Met Opnameapparatuur Commissie

FACEPLANT

FACEPLANT, is speciaal opgericht voor activiteiten en plezier buiten het turnen om. We organiseren regelmatig een activiteit zoals discobowlen, BBQ’en of een spelletjesavond. Hierbij luisteren we goed naar de inbreng van jou als Pegasusser en zorgt het huidige team voor een zorgeloos moment. Heb je een geweldig idee of een fantastische suggestie, dan kan je altijd terecht bij de FACEPLANT.
Huidige leden: Robert, Rozalie, Marleen, Ruben, Amy en Tosca

WedCie

De WedCie organiseert een van de NSTC’s. Dit jaar is er hopelijk weer een wedstrijd in Delft, dus de WedCie is er weer!
Huidige leden: Koen van den Ende, Jefry, Milou, Sanne Middelkoop, Eline Meulenpas, Thijme, Hugo, Sie Leoi

SpringCie

De SpringCie organiseert het NSK springen.  Dit jaar is deze wedstrijd niet in Delft, dus is er geen SpringCie.
Geen huidige leden

WeekendCie

Ieder jaar gaan we met de leden van Pegasus ergens in Nederland een weekendje weg. De WeekendCie organiseert dit weekend. Er wordt volop genoten van spelletjes, bier en vooral elkaars gezelschap!
Huidige leden: Bas, Anouk, Jordi, Lars, Sanne Middelkoop, Thijs, Yoran, Hugo

SEKCie

De Super Elitaire Knutsel Commissie brengt jaarlijks de PageTurner uit waarin stukjes over activiteiten, roddels, rare uitspraken, wistjedatjes, foto’s en meer staan. Deze stukjes worden niet alleen door hun geschreven maar bij voorkeur door de leden zelf. Dus heb je iets heel leuks te vertellen wat je met iedereen wilt delen, stuur het dan in een mailtje naar SEKCie@dstpegasus.nl.
Huidige leden: Sanne van Deelen, Laura Engel, Koen van den Ende, Noortje

Groenfeest Commissie

Ieder jaar organiseren alle studentensportverenigingen uit Delft die als verenigingskleur groen hebben samen het groenfeest. Om dit te organiseren is er ieder jaar een commissie met leden uit al deze verenigingen.
Huidig lid: Koen Stapel

LuMa

Pegasus vierde in de week van 8 oktober 2013 zijn vijf jarig bestaan! Mark, Emma, Iris, Jorine, Daan, Yuan en Natalia hadden zich onder de naam LuMa (Lustrum Manifest) verenigd om van Pegasus’ eerste lustrum een legendarisch lustrum te maken. Dit lustrum werd een week lang gevierd met diverse, spannende en turngerelateerde activiteiten. Vanaf 8 oktober 2018 is het 2e lustrum gevierd met een week lang activiteiten!
In 2023 zal deze commissie weer leden krijgen

BACo

De bestuursAdviserende Commissie bestaat uit enkele oud-bestuursleden die het aanspreekpunt zijn voor het huidige bestuur in geval van vragen of problemen. De BACo kan ook ongevraagd tips, adviezen, op- en aanmerkingen geven.
Huidige leden: Femke, Hugo, Karin, Lieke

KasCo

Deze commissie is er ter ondersteuning van de penningmeester. De kascommissie voert controle uit op zijn/haar werk (begroting, jaarafrekening) en geeft advies. Bestaat uit veelal voormalig pennie’s.
Huidige leden (van links naar rechts): Kathelijne, Thijs, Matthijs, Karin, Bram, Laura en Lars

CoMa

De Commissie Materialen houdt zich bezig met de turntoestellen; het materiaal. Geeft het bestuur een heads-up als er iets gerepareerd dient te worden en zal in geval van aanschaf van een nieuw toestel een advies uitspreken. Ook hebben zij de leiding over eventuele klusprojecten. Hiervoor kunnen zij zelf de handen uit de mouwen steken of dit aan andere mensen uitbesteden.
Huidige leden: Roel en Koen

WebCie

De WebCie is verantwoordelijk voor het (technisch) onderhoud van deze geweldige site!
Huidige leden: Denise, Lucas, Nadia en Bram

PROMOCie

De PROMOCie maakt foto’s en video’s van alle activiteiten om zo jaarlijks een geweldig promofilmpje te kunnen maken! Ook onderhoudt deze commissie de sociale media kanalen van de vereniging.
Huidige leden: Koen, Tessa, Milou, Merlijne, Noortje en Nadia