Commissies

Binnen Pegasus zijn enkele commissies actief die het bestuur helpen met het draaiende en levendig houden van de vereniging.

FACEPLANT: Fantastische Activiteiten Commissie Entertaint Pegasussers, Lacht Altijd, Nooit Teleurstellend
WedCie: Wedstrijd Commissie
SpringCie: Springwedstrijd Commissie
WeekendCie: Weekend Commissie
SEKCie: Super Elitaire Knutsel Commissie
Groenfeest Commissie
LuMa: Lustrum Manifest
BACo: Bestuurs Adviserende Commissie
KasCo: Kas Commissie
CoMa: Commissie Materiaal
WebCie: Website Commissie
PROMOCie: Pegasussers Rennen Overal Met Opnameapparatuur Commissie

FACEPLANT

FACEPLANT, is speciaal opgericht voor activiteiten en plezier buiten het turnen om. We organiseren regelmatig een activiteit zoals discobowlen, BBQ’en of een spelletjesavond. Hierbij luisteren we goed naar de inbreng van jou als Pegasusser en zorgt het huidige team voor een zorgeloos moment. Heb je een geweldig idee of een fantastische suggestie, dan kan je altijd terecht bij de FACEPLANT.
Huidige leden: Femke,  Olaf vd Meer, Marije, Eline, Ward en Iver

WedCie

De WedCie organiseert de NSTC2, die dit jaar in Delft zal plaatsvinden.
Huidige leden: Bas, Lars, Olaf vd Meer, Anouk van B, Milou en Margot

SpringCie

De SprinCie organiseert het NSK springen.  Dit jaar is deze wedstrijd niet in Delft, dus is er geen SpringCie.
Geen huidige leden

WeekendCie

Ieder jaar gaan we met de leden van Pegasus ergens in Nederland een weekendje weg. De WeekendCie organiseert dit weekend. Er wordt volop genoten van spelletjes, bier en vooral de zon!
Huidige leden: Juan, Sam, Sanne van D, Merlijne en Olaf de V

SEKCie

De Super Elitaire Knutsel Commissie brengt jaarlijks de PageTurner uit waarin stukjes over activiteiten, roddels, rare uitspraken, wistjedatjes, foto’s en meer staan. Deze stukjes worden niet alleen door hun geschreven maar bij voorkeur door de leden zelf. Dus heb je iets heel leuks te vertellen wat je met iedereen wilt delen, stuur het dan in een mailtje naar SEKCie@dstpegasus.nl.
Huidige leden: Rosa, Nadia, Suzanne, Denise V en Matthijs

Groenfeest Commissie

Ieder jaar organiseren alle studentensportverenigingen uit Delft die als verenigingskleur groen hebben samen het groenfeest. Om dit te organiseren is er ieder jaar een commissie met leden uit al deze verenigingen.
Huidig lid: Karlijn

LuMa

Pegasus vierde in de week van 8 oktober 2013 zijn vijf jarig bestaan! Mark, Emma, Iris, Jorine, Daan, Yuan en Natalia hadden zich onder de naam LuMa (Lustrum Manifest) verenigd om van Pegasus’ eerste lustrum een legendarisch lustrum te maken. Dit lustrum werd een week lang gevierd met diverse, spannende en turngerelateerde activiteiten. Vanaf 8 oktober 2018 is het 2e lustrum gevierd met een week lang activeiten!
In 2023 zal deze commissie weer leden krijgen.

BACo

De bestuursAdviserende Commissie bestaat uit enkele oud-bestuursleden die het aanspreekpunt zijn voor het huidige bestuur in geval van vragen of problemen. Kan ook ongevraagd tips, adviezen, op- en aanmerkingen geven.
Huidige leden: Lennert, Karin en Olaf vd M

KasCo

Deze commissie is er ter ondersteuning van de penningmeester. De kascommissie voert controle uit op zijn/haar werk (begroting, jaarafrekening) en geeft advies. Bestaat uit veelal voormalig pennie’s.
Huidige leden: Lennert, Jordi, Rogier en Lars

CoMa

De Commisie Materialen houdt zich bezig met de turntoestellen; het materiaal. Geeft het bestuur een heads-up als er iets gerepareerd dient te worden en zal in geval van aanschaf van een nieuw toestel een advies uitspreken. Ook hebben zij de leiding over eventuele klusprojecten. Hiervoor kunnen zij zelf de handen uit de mouwen steken of dit aan andere mensen uitbesteden.
Huidig lid: Roel

WebCie

De WebCie is verantwoordelijk voor het (technisch) onderhoud van deze geweldige site!
Huidige leden: Lisanne, Olaf de V en Wolf

PROMOCie

De PROMOCie maakt foto’s en video’s van alle activiteiten om zo jaarlijks een geweldig promofilmpje te kunnen maken!
Huidige leden: Koen, Tessa en Esther

Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus