Wil je lid worden van D.S.T. Pegasus of heb je interesse? Kom tijdens de eerste 2 weken van het collegejaar langs op de open trainingen! Zijn de open trainingen voorbij maar wil je alsnog een keer meetrainen? Neem dan even contact met ons op via secretaris@dstpegasus.nl.

Vul dit formulier in om je aan te melden. Heb je je eenmaal opgegeven, dan is je lidmaatschap geldig tot wederopzegging.

Open Trainingen

Tijden zijn exclusief afbouwtijd!

Maandag
19:30 – 21:30Gemengde training
21:30 – 23:00Gemengde training
Woensdag
19:00 – 21:00Beginners training
21:00 – 22:30Gevorderden training
Donderdag
19:30 – 22:00Gemengde training
Kom niet te laat aan bij de training, we hebben ieders hulp nodig bij opbouwen! Als je meedoet aan de laatste training zijn er nog ongeveer 15 minuutjes extra nodig om af te bouwen.

Aan het begin van elke eerste training van de avond moet de zaal opgebouwd worden, en aan het einde van elke laatste training van de avond moet de zaal afgebouwd worden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de training zodat je kan helpen met het opbouwen van de zaal. 

Praktische zaken:

We trainen in zaal X3 van het sportcentrum op de campus (X). Draag normale sportkleding waar je je prettig in voelt (geen schoenen nodig) en neem eventueel een flesje water mee. In verband met veiligheid en hygiëne willen we je vragen om een sportshirt te dragen (niet alleen een sport beha). 

Ben je ervan overtuigd dat Pegasus echt jouw plek is? Vul dit formulier in om je aan te melden. Heb je je eenmaal opgegeven, dan is je lidmaatschap geldig tot wederopzegging.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Na de trainingen op maandag en donderdag ben je van harte welkom om met ons een drankje te doen op X. Je eerste drankje wordt door ons gesponsord!

We hopen je snel te zien tijdens de trainingen!

XVXV,

Kandidaatsbestuur (KB) XV The Turtles der D.S.T. Pegasus