Lid worden

Open trainingen
De eerste twee weken van het seizoen zijn er open trainingen, en mogen alle studenten langskomen. Voor de trainingstijden en locatie zie ‘trainingen’. Je mag op woensdag zelf inschatten of je bij de gevorderden of beginners meedoet. Ook ben je van harte welkom bij de gemengde trainingen op maandag en donderdag.

Als je na de open trainingen nog meer wilt turnen, kan je je inschrijven om lid te worden van de vereniging. De jaarlijkse contributie is maar €35. Je mag als lid 3x per week komen trainen! Naast trainingen mag je ook nog eens meedoen aan allerlei andere activiteiten, zowel turngerelateerd als niet-turngerelateerd. Let op: Om te mogen trainen bij ons moet je ook een X-abonnement hebben. Meer informatie over X vind je hier.

Heb je de open trainingen gemist? Geen probleem! Je mag altijd een keer langskomen om te kijken of het wat is. Als je vragen hebt kan je een  mailtje sturen naar info@dstpegasus.nl.

Let op! Wegens drukte en beperkte capaciteit in de zaal vanwege corona laten we momenteel geen mensen toe om mee te komen proeftrainen.

Inschrijven
Inschrijven kan op de training door een formulier in te vullen en in te leveren wat gevonden kan worden op proeftrainingen, of via een mailtje naar info@dstpegasus.nl.

Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus