This content has been archived. It may no longer be relevant

Zaterdag 24 november was het dan eindelijk zover: NSTC 1, het begin van het nieuwe seizoen! Voor mij persoonlijk een interessante gewaarwording na 16 jaar KNGU wedstrijden. Ik heb dan ook genoten van creatieve vloeroefeningen, mannen op de vrouwentoestellen en bier op de tribune.

Hoe dan ook ’s ochtends vroeg kon het feest beginnen met Dames 1 en 3 en Heren 2, 3 en 4 die het spits af mochten bijten in het toch best verre Nijmegen. In de voor een wedstrijd iets wat krappe gloednieuwe turnhal turnden we dan ook allemaal de sterren van de hemel. Na de 1e ronde volgden er nog 2 spannende rondes met als leuk intermezzo natuurlijk Koen en Theo in een jurk!

Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor een bijzonder lekker diner op de feest locatie de Pieken. Aangezien er deze wedstrijd per toestel prijzen te verdienen waren was de prijsuitreiking niet bepaald kort, maar de vaart zat er gelukkig goed in! Pegasus sleepte de nodige medailles binnen: 3x goud, 6x zilver en 7x brons is toch geen slechte score. Zelf sleepte ik de bronzen mediale binnen op brug en was ik zowaar ook 3de allround geworden.

Na deze medaille regen trok iedereen zijn mooiste jeugdhelden outfit uit de kast en met de striptease van Julian en Koen was de toon voor de rest van de avond gezet. Er werd gedanst en gesjanst en uiteindelijk belandde iedereen voldaan in zijn bedje, dromend over wat het volgende wedstrijd weekendnou weer eens zou gaan brengen!

Geschreven door: Anouk Slockers, Dames 1

Deze post is cadeau gedaan door de SEKCie. Als je meer verhalen zoals deze wilt lezen, moet maar wachten op de volgende editie van de PageTurner.

Categorieën: News