Craft Beer Tasting Competition

The FACEPLANT is organizing a tasting competition in craft beers (speciaalbiertjes)🍻. The maximum price is 15 euros and you will get 6 beers. There is a short explanation on the 20th of December via zoom and then you have the Christmas break to try and study the given beers. The beers will have no label, so it is your job to find the correct brand and name. On the 8th of January we will announce the winner and celebrate with a New Years borrel!

Make sure to subscribe before the 9th of December!
You can get your beers the week after, on a yet to announce location in Delft.✌🏼

Form to signup with here.

Save the date:
09/12/2020: Subscription closes.
20/12/2020: Short explanation of craft beers and the rules.
20-8/12-1/2020-2021: Find out which beer is which.
08/01/2020: Winner announcement on the New Years borrel!*

This borrel is open to everyone, not just members of the competition.

For more information contact any member of the FACEPLANT commission!

Inschrijven en interesselijst

Ben jij (aankomend) student en lijkt het je leuk om lid te worden bij DST Pegasus dit jaar? Schrijf je dan meteen in of schrijf je in op de interesselijst! Vanwege de omstandigheden zien onze trainingen er nog niet helemaal uit als onder de normale omstandigheden. Vandaar dat we ook nog niet duidelijk hebben in welke mate er proeftrainingen o.i.d. plaats zullen vinden. Weet je al zeker dat je lid wilt worden bij Pegasus? Dan kun je je meteen inschrijven en kun je vanaf volgend collegejaar mee komen turnen! Wil je nog even kijken maar wel op de hoogte gehouden worden van onze eventuele proeftrainingen? Schrijf je dan in op de interesselijst en dan zul je tijdig vanuit ons een informatiemail ontvangen. LET OP! Deze mail kan in de spam terechtkomen.

 

Link voor de interesselijst:

De interesselijst is gesloten. Wegens drukte en beperkte plekken op de trainingen is het de aankomende periode helaas niet mogelijk om as niet-lid een keer mee te trainen.

 

Link voor de inschrijflijst:
Wegens drukte hebben we momenteel een ledenstop ingesteld. Als je al een keer mee bent komen proeftrainen en je wil je inschrijven, dan is dat nog mogelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar info@dstpegasus.nl.

Owee 2020 Pegasus

Tijdens deze aangepaste OWee heeft ook Pegasus een aantal activiteiten gepland staan. Loop je nou zelf de OWee? Neem in de app vooral even een kijkje op onze pagina en doe mee aan onze online activiteiten. Verder staan wij tijdens de fysieke dagen elke dag op de informatiemarkt om al jou vragen te beantwoorden, dus kom dan vooral ook even langs onze stand! Hier wordt ook elke dag een demonstratie door enkele van onze leden gegeven. Hieronder het OWee programma van DST Pegasus.

Loop je nou niet de OWee maar ben je toch benieuwd naar hoe het is om lid te zijn bij DST Pegasus? En wil je aan een van de digitale activiteiten meedoen? Stuur een mailtje naar info@dstpegasus.nl en dan kunnen we kijken aan welke activiteiten je deel kunt nemen!

Programma Owee 2020 Pegasus

Digitale OWee:

  • Vrijdag 14 augustus (16:30-18:00) – Q&A via zoom

Er zullen een aantal Pegasussers via zoom aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden. Stel je vragen over de vereniging, het studentenleven of wat je ook maar wilt weten. We zullen al jullie vragen beantwoorden.

  • Vrijdag 14 augustus (20:00-22:00) – live training met interviews

Benieuwd hoe een training van Pegasus eruit ziet? Tijdens deze live uitzending zal er tijdens een training rondgelopen worden met een camera, er zal een presentator zijn die al jullie vragen beantwoordt. Verder wordt de training zelf gewoon gefilmd om een idee te krijgen hoe trainingen er aan toe gaan bij Pegasus.

  • Zaterdag 15 augustus (14:00-17:00) – zelf thuis een (turn)training volgen

Tijdens dit blok zullen er filmpjes van een bootcamp, een tutorial voor beginnende turners en een tutorial voor ervaren turners op de pagina staan. Dus heb je zin om even achter je laptop vandaan te komen en wat te sporten? Dan kan je deze filmpjes vanuit thuis volgen!

  • Zaterdag 15 augustus (20:00-23:00) – zoom borrel

Er zullen een aantal leden van Pegasus voor de camera zitten en het spelletje truth or dare spelen. De truths en dares kunnen door de deelnemers in de chatbox achtergelaten worden. Verder gaan we lekker online borrelen om een impressie te krijgen van de sfeer binnen onze vereniging.

  • Zondag 16 augustus (12:00-14:00) – Q&A via zoom

Er zullen een aantal Pegasussers via zoom aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden. Stel je vragen over de vereniging, het studentenleven of wat je ook maar wilt weten. We zullen al jullie vragen beantwoorden.

  • Zondag 16 augustus (15:00-18:00) – herhaling training vrijdag avond

Een herhaling van de opnames die we vrijdag avond hebben gedaan tijdens de training. Voor iedereen die het vrijdag gemist heeft.

  • Zondag 16 augustus (19:30-20:30) – Q&A via zoom

Er zullen een aantal Pegasussers via zoom aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden. Stel je vragen over de vereniging, het studentenleven of wat je ook maar wilt weten. We zullen al jullie vragen beantwoorden.

Fysieke OWee:

Vanaf maandag 17 augustus t/m zondag 23 augustus staat Pegasus op de infomarkt, verder wordt er daar elke dag rond 14:00 een korte demonstratie gegeven.

Train(st)er gezocht

Op zoek naar een (bij)baan en heb je toevallig ook nog eens verstand van turnen? Dan is dit misschien wat voor jou! D.S.T. Pegasus is namelijk op zoek naar een turntrainer of trainster.

Als turntrainer voor D.S.T. Pegasus bij X kom je in een gemotiveerde, internationale werkomgeving, met gedreven studenten die altijd in zijn om iets nieuws te leren. Je verzorgt één keer per week training (bij voorkeur op de maandag, woensdag of donderdag). Het is een gemengde groep dus de niveaus lopen uiteen. Hierdoor is er veel ruimte voor flexibiliteit en variatie van het lesprogramma. Er is altijd een studenttrainer aanwezig om te helpen met aanwijzingen en vangen. Daarnaast is het wenselijk om ten minste één à twee keer per jaar mee te gaan naar wedstrijden ter begeleiding.  Ook overleg je met de andere trainers over de lesopbouw.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op https://www.tudelft.nl/x/over-x/werken-bij-x/vacatures/vacature-turntrainer-delftse-studenten-turnvereniging-dst-pegasus-bij-x-tu-delft/

Free Try Outs 10 t/m 15 februari 2020

Wil jij eens ervaren hoe een turntraining er aan toe gaat? Wil je sfeer proeven bij D.S.T. Pegasus? Wil je eens kijken of je het nog een beetje kan? Kom dan in de week van 10 t/m 15 februari naar een (of meer) van de open trainingen! Er zijn namelijk weer Free Try Outs bij X, en ook Pegasus heeft dus weer open trainingen.

De trainingstijden zijn als volgt:

Maandag
20:00 – 21:45      gemengde training
om 19:30 aanwezig
21:15 – 23:00      gemengde training
om 21:15 aanwezig

Woensdag
19:30 – 21:00     beginners training 
om 19:00 aanwezig
21:00 – 22:30     gevorderden training
om 21:00 aanwezig

Donderdag
21:00 – 23:00      gemengde training
om 20:30 aanwezig

We hopen je snel te zien op één van onze open trainingen in hal X3!

Geen trainingen 25 t/m 29 november

In de week van 25 t/m 29 november zijn er geen trainingen in verband met een evenement in hall X3.

De Eminent Turnhal in Naaldwijk heeft open trainingen waar op eigen risico geturnd kan worden. De kosten moeten contant meegenomen worden en kunnen daar betaald worden. Deze trainingen zijn op de volgende dagen:

Dinsdag van 20:00-21:00 (kosten 2,50)
Woensdag van 20:30-22:00 (kosten 3,50) -Bij deze training is er het eerste half uur nog een andere vereniging ook aan het trainen waardoor dat half uur nog niet alle toestellen gebruikt kunnen worden.

Eminent turnhal Naaldwijk
Sportpark de Hoge Bomen
De Hoge Bomen 1C
2671 NZ Naaldwijk

Open trainingen 2 t/m 12 september 2019

De vakantie is weer voorbij en dat betekent dat de trainingen weer van start gaan. Maar dit betekent ook dat er weer open trainingen georganiseerd worden!

Heb jij nog nooit geturnd of turn jij al je hele leven? Dan ben je bij ons hoe dan ook op het juiste adres! Wil je weten of turnen bij D.S.T. Pegasus echt iets voor jou is?

Kom dan naar 1 van onze open trainingen. Deze zullen plaatsvinden op 2, 4, 5, 9, 11 en 12 september in hal X3 op X.

De trainingstijden zijn als volgt:

Maandag 2 en 9 september
20:00 – 21:45      gemengde training
om 19:30 aanwezig
21:15 – 23:00      gemengde training
om 21:15 aanwezig
(van 20:00 tot 23:00 trainen mag ook!)

Woensdag 4 en 11 september
19:30 – 21:00      beginners training
om 19:00 aanwezig
21:00 – 22:30      gevorderden training
om 21:00 aanwezig

Donderdag 5 en 12 september
20:00 – 22:00      gemengde training
om 19:30 aanwezig

We hopen je snel te zien op 1 van onze open trainingen in hal X3!

Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus