This content has been archived. It may no longer be relevant

Ben jij (aankomend) student en lijkt het je leuk om lid te worden bij DST Pegasus dit jaar? Schrijf je dan meteen in of schrijf je in op de interesselijst! Vanwege de omstandigheden zien onze trainingen er nog niet helemaal uit als onder de normale omstandigheden. Vandaar dat we ook nog niet duidelijk hebben in welke mate er proeftrainingen o.i.d. plaats zullen vinden. Weet je al zeker dat je lid wilt worden bij Pegasus? Dan kun je je meteen inschrijven en kun je vanaf volgend collegejaar mee komen turnen! Wil je nog even kijken maar wel op de hoogte gehouden worden van onze eventuele proeftrainingen? Schrijf je dan in op de interesselijst en dan zul je tijdig vanuit ons een informatiemail ontvangen. LET OP! Deze mail kan in de spam terechtkomen.

Link voor de interesselijst:

De interesselijst is gesloten. Wegens drukte en beperkte plekken op de trainingen is het de aankomende periode helaas niet mogelijk om als niet-lid een keer mee te trainen.

Link voor de inschrijflijst:
Wegens drukte hebben we momenteel een ledenstop ingesteld. Als je al een keer mee bent komen proeftrainen en je wil je inschrijven, dan is dat nog mogelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar info@dstpegasus.nl.

Categorie├źn: News