TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van D.S.T. Pegasus. D.S.T. Pegasus is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.

Sponsorkliks

Sponsorkliks sponsort D.S.T. Pegasus op basis van de online aankopen van de leden en andere fans van Pegasus. Voor iedere aankoop krijgt Pegasus een deel van de winst. Veel bedrijven doen mee zoals bol.com, hema.nl en thuisbezorgd.nl. Bij de meeste winkels wordt ergens tussen de 2 en 10 % van het aankoopbedrag uitbetaald als sponsoring. Bij grote aankopen kan dit behoorlijk oplopen en het kost niets extra. Voor als je nu enthousiast bent, het bestellen gaat in drie simpele stappen:

  1. Klik op de Sponsorkliks banner links onderin deze website.
  2. Kies je winkel op de pagina die geopend wordt.
  3. Koop je spullen zoals je anders ook zou doen.

Als je nog studieboeken, vliegtickets of nieuwe kleren nodig hebt, of als geen zin hebt om te koken vanavond: help dan de vereniging en bestel via Sponsorkliks.nl.